Voetbaldag Beekbergen j

15 juni 2019We zijn al weer druk bezig met de organisatie van de Voetbaldag voor de jeugdleden van vv Beekbergen. Dit jaar wordt deze gehouden op zaterdag 15 juni 2019 van 10.00 tot ca. 16.30 uur.

Wat gaan we doen?
Allerlei leuke dingen zoals partijtjes, veel spelletjes en Kratje van het Latje. Aan het einde van de dag is er weer de finale van de Penaltybokaal.

Ook vrijwilligers hebben we nodig, anders kan het allemaal niet doorgaan, dus vergeet dit niet in te vullen.

Trek gekregen na een hele dag voetballen?
Samen met je team het voetbalseizoen afsluiten? Dat kan! Na de Voetbaldag kan je samen met je team en je voetbalvrienden bbq-en bij de club, ook je familie is van harte welkom. De BBQ begint direct na de finale van de penaltybokaal. Dit jaar wordt de BBQ verzorgd door de Lierderhoeve.

Hoe doe ik mee met de Voetbaldag en/of de BBQ?
Vul het onderstaande inschrijfformulier in en lever het geld in een
enveloppe met je naam erop bij je leider in vóór 25 mei. De kosten voor de voetbaldag bedragen € 5,- per deelnemer. De kosten voor kinder BBQ zijn € 5,50 en voor de uitgebreide BBQ € 11,85.

 1. JaNee
  Ik doe mee aan de voetbaldag
  Ik doe mee aan de BBQ
 2. Kinder BBQ € 5,50 p.p.: Hamburger, frikandel, BBQ-worstje en patat.
  Uitgebreide BBQ € 11,85 p.p.: Hamburger, BBQ-worstje, spare-ribs, kipsaté, speklapje, vis pakketje, diverse salades, stokbrood met kruidenboter.

  Voor ranja wordt gezorgd. Overige drankjes zijn voor eigen rekening. Vanaf de aanvang van de BBQ wordt ook alcohol geschonken.

 3. vul alleen een nummer in

 4. vul alleen een nummer in

Gemaakt met SurveyTalent
Probeer nu onze Gratis Online Enquête Tool!